Nieuws

2019-07-31 10:28:00

Jeffrey Belt aan de slag bij RECRON en VeBON

31 juli 2019

Jeffrey Belt (31 jaar) start per 1 augustus a.s. als manager bedrijfsgroepen, Kennispartners, TOP- Leveranciers en -Adviseurs. Hij volgt hiermee Lucinda Bekhuis op, die per 1 juli een andere baan heeft aangenomen.

Jeffrey werkte de afgelopen 5,5 jaar als projectmanager bij K&R Consultants, een organisatie- en installatietechnisch adviesbureau. Hij was verantwoordelijk voor het vertalen van de wens van de opdrachtgever naar het projectresultaat en adviseerde ten aanzien van bedrijfskundige vraagstukken met veel aandacht voor verduurzaming en energietransitie. Zijn Master Planologie met specialisatie ‘ontwikkeling van vastgoed in ruimtelijke plannen en ontwikkelingen’,  kwam hierbij goed van pas. Daarvoor studeerde Jeffrey Management, Economie en Recht aan de HAN met o.a. als specialisatie politiek, beleid en overheidsmanagement. 
Hij heeft destijds bij RECRON zijn afstudeeropdracht over de Kampeer- en Bungalowbedrijfsgroep gedaan. De combinatie van opleiding,  ervaring en uiteraard zijn persoonlijkheid, maakte Jeffrey tot de beste kandidaat voor deze functie.

Hij zal zijn kennis en ervaring inzetten voor de bedrijven in de diverse bedrijfsgroepen, waaronder VeBON. Maar ook het management van de Kennispartners, TOP- Leveranciers en -Adviseurs zal hem hierdoor goed afgaan.
 

Wij wensen Jeffrey veel succes!

Terug naar overzicht