Nieuws

2019-11-27 13:35:00

Laatste RECRON ALV en afscheid bestuur

27 november 2019

Op dinsdag 26 november 2019 organiseerde RECRON een ALV op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Dit was tevens de laatste RECRON ALV. 

Tijdens deze ALV werd de finale klap op het fusievoorstel gegeven. "De fusie leidt tot een invloedrijke ondernemersvereniging met meer lobbykracht in Den Haag, in provincies en in gemeenten door een team met nog meer expertise en specialisaties. Door de fusie fungeert er zo dadelijk een dicht provinciaal netwerk met acht regiomanagers. HISWA- RECRON zal in 2020 verder investeren in de versterking van de dienstverlening voor de leden. De belangbehartiging voor onze leden (met kwaliteit en menskracht) is immers de kernactiviteit van HISWA-RECRON", aldus voorzitter Cees Slager. 

Na de gebruikelijke ALV-onderwerpen (financien, contributie) werd er uitgebreid gesproken over de Videma-perikelen; kwam de WAB, lastenstijgingen, workshop omgaan met gemeenten, samenwerking met kennispartners en de nieuwe huisvesting aan de orde.  

Daarna werd afscheid genomen van het bestuur met mooie woorden van de voorzitter die ook de medewerkers van RECRON bedankte voor hun inzet. Bestuurslid Patrick Jansen bedankte namens de overige bestuursleden met name Cees Slager als goede leermeester en oud RECRON-directeur Fokko de Zee (naam checken) bedankte het bestuur voor hun inzet en het feit dat zij mede RECRON weer op de kaart  hebben gezet. 

De volgende ALV zal een HISWA-RECRON ALV zijn met nieuwe bestuursleden. Cees Slager blijft vice voorzitter.

Terug naar overzicht