Meeting point op HISWA te water

26 juli 2021

Alle leden van HISWA-RECRON (en natuurlijk ook alle ondernemers die dat willen worden) zijn van harte welkom voor een bezoek aan de watersportbeurs de HISWA te water. HISWA-RECRON heeft daar een stand die geheel in het teken staat van het HISWA-merk en Zorgeloos varen. De stand (KB004) bevindt zich direct naast de entree. Wij ontmoeten je daar graag met een lekker kopje koffie. Heb je een vraag of wil je advies ergens over? Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen. Zoals bij het optimaliseren van je eigen gratis bedrijfspagina op www.hiswa.nl/bedrijven. Samen kunnen we checken of jouw bedrijfsinformatie up to date is.

Maar dat is niet het enige. Ben je exposant, dan mag je onze stand ook gebruiken als meeting point voor jouw afspraken op de beurs. De stand is ingericht als een business lounge met zitjes. Je kunt er tijdens de openingstijden van de beurs terecht voor een overleg of gesprek met jouw relaties of klanten. Meld wel je afspraak van tevoren even aan bij één van onze medewerkers in de stand.

Tot slot kun je als lid van HISWA-RECRON een goodie bag in de stand afhalen met daarin het handboek ‘Wie is je klant?’, een flesje zonnebrandcrème, een zonnebril en nog meer.
 

Terug naar overzicht