Nieuws

2020-03-10 11:28:00

Nieuwe baanbrekende multimedia in waterglijbanen!

10 maart 2020

Watergames & More heeft een innovatief en hoogwaardig pakket aan multimedia-effecten voor waterglijbanen ontwikkeld, zodat recreatieondernemers een verhoogde beleving aan kunnen bieden aan hun bezoekers.

Watergames & More is daarmee de eerste en enige waterglijbaanleverancier in Nederland die multimedia in eigen beheer heeft. Mogelijkheden binnen het programma strekken van een start- en stopsignalisatie als basis, tot aan tijdregistratiesystemen, interactieve spellen met touchpoints, actiefoto’s en oneindig veel verschillende (gethematiseerde) licht- en geluidseffecten. 

De voordelen van het nieuwe multimediasysteem
Het nieuwe systeem kan volledig naar wens worden ingericht. Het programma multimedia-effecten bestaat uit diverse technische componenten, met een basis die het mogelijk maakt om klein te beginnen en later uit te breiden. De mogelijkheden qua vormen zijn eindeloos door de modulaire structuur en de functie van een LED kan zelfs ná de installatie worden gewijzigd (bijvoorbeeld van gethematiseerde verlichting naar een touchpoint-functie, of andersom).
Het systeem is vervaardigd met hoogwaardige producten en expliciet ontwikkeld voor in zwembaden en industriële omgevingen. Het kan daarom de capaciteit, vochtigheid en temperatuur in zwembaden aan; het systeem is 99,99% storingsvrij, wat in de branche nog niet eerder gezien is. Het is een heel intelligent systeem, maar tegelijk simpel en intuïtief in het gebruik en de dagelijkse bediening. Watergames & More beheert de digitale omgeving van het systeem zelf en kan daarom snel en eenvoudig ‘op afstand’ wijzigingen aanbrengen voor opdrachtgevers, als dit gewenst is (zoals het activeren van de touch point-functie of het wisselen van multimedia-thema’s). 

De beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt
Door dit nieuwe systeem beschikken recreatieondernemers over een betere techniek, betere service en meer keuzes. Het gemak van een storingsvrij systeem, ‘monitoring vanuit kantoor’ en het snel en eenvoudig kunnen uitwisselen van componenten, zorgt voor een zorgeloze exploitatie en minimale buiten-gebruik-tijden. Bovendien ervaren bezoekers een veel spectaculairdere beleving. De prijs voor dit nieuwe systeem ligt echter in lijn met de door Watergames & More tot nu toegepaste multimediapakketten. 

Turn-key
Watergames & More levert turn-key waterattracties, waaronder waterglijbanen, van ontwerp tot en met montage en onderhoud. Indien gewenst wordt de opdrachtgever ontzorgd bij elke stap van het project en wordt de waterattractie sleutelklaar overgedragen aan de opdrachtgever. Ook de levering van het nieuwe multimediasysteem valt binnen de turn-key service van Watergames & More. Het systeem wordt volledig geïnstalleerd en ingeregeld naar wens van de opdrachtgever. Dit houdt ook in dat de bekabeling van het systeem volledig verzorgd wordt; iets dat in de branche niet standaard inbegrepen is. 

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op https://watergamesandmore.com/nieuws/nieuwe-baanbrekende-multimedia of vraag via info@watergamesandmore.com of +31(0)79 206 5060 naar de mogelijkheden en een prijsindicatie.
 

Terug naar overzicht