2021-01-15 13:45:00

Nieuwe regiomanager Zeeland en Zuid Holland

15 januari 2021

Eind februari start Ruurt van der Wel als regiomanager in Zeeland en Zuid Holland voor HISWA-RECRON. Hij volgt Monica de Vast op die inmiddels directeur is van Delta Marina in Kortgene.

Ruurt is geen onbekende in de regio. Hij heeft de afgelopen 11 jaar gewerkt in de wereld van recreatie. Hij was als teamleider van VVV Walcheren en Noord Beveland, daarna projectleider bij VVV Zeeland en tot nu Strategisch Citymarketeer voor Bergen op Zoom. Ruurt heeft ervaring met bedrijven in de sector en met overheden, maar ook als voorzitter van de lokale ondernemersvereniging.

Ruurt is oorspronkelijk opgeleid als leraar economie en heeft nog opleidingen gevolgd op Nyenrode en de Erasmus Universiteit. Gelet op de bestuurlijke organisatie in Zuid Holland zal Ruurt intensief samenwerken met de regiomanager Utrecht en Noord Holland voor het Hollandse Plassengebied en zal zijn focus liggen op Zuidhollandse eilanden en de kust.

Wij zijn blij dat Ruurt de belangen van de ondernemers in de regio's Zeeland en Zuid-Holland gaat behartigen en wensen Ruurt alvast veel succes.

Terug naar overzicht