Nieuws

2020-06-06 15:39:41

Open campingsanitair = fair

6 juni 2020

Maandag 8 juni 2020 gaat vanaf vliegveld Hoogeveen tussen 11 uur en half 12 (afhankelijk van de weersomstandigheden) een vliegtuigje met een banner de lucht in met de slogan: “Open campingsanitair = fair”.

Met deze slogan “Open campingsanitair = fair” wil de groep samenwerkende Drentse recreatieondernemers verenigd in Drenthe Campings op ludieke wijze laten zien dat het de hoogste tijd wordt, dat zij gastvrij hun gasten kunnen ontvangen met geopend sanitair. In Drenthe mogen de campings nog steeds hun gemeenschappelijk sanitair niet openen, terwijl dit in diverse andere regio’s in Nederland inmiddels wel mag. Hierdoor ontstaat een oneerlijke situatie die maar voort duurt. In diverse Duitse regio’s mochten de campings vanaf 11 mei alweer open en België opent zaterdag 6 juni haar sanitaire gebouwen op campings. Premier Rutte geeft aan dat we weer op vakantie mogen en moeten spreiden, maar houdt het sanitair nog steeds dicht waardoor spreiding juist tegengehouden wordt.

De samenwerkende groep campings verenigd in Drenthe Campings zijn aangesloten bij HISWA-RECRON en hanteren de sectorprotocollen. Ze zijn klaar om de gasten op verantwoordelijke wijze te verwelkomen.

 

Terug naar overzicht