2020-07-12 14:32:00

Overijsselse aanpak coronacrisis: Digitaliseringsvoucher

12 juli 2020

Op allerlei plekken in Overijssel spelen organisaties, verenigingen en ondernemers in op de anderhalvemetersamenleving. De provincie Overijssel ondersteunt dit met een subsidieregeling vanuit de Overijsselse Aanpak: de Digitaliseringsvoucher. Regiomanagers Jan Ybema en Petra Ellens van HISWA-RECRON zijn blij met deze praktische aanpak. “We hebben de afgelopen periode intensief overleg gehad met de verantwoordelijke gedeputeerde Roy de Witte én Provinciale Staten. Onze sector is keihard geraakt door de corona crisis en het is goed te zien dat het pleidooi om ons te ondersteunen wordt waargemaakt! Wees er wel snel bij omdat het budget beperkt is. Binnenkort komen we voor toerisme met aanvullende programma’s.”

 

Digitaliseringsvoucher

Heb jij als mkb’er in de recreatie- of toerismebranche een goed idee om je digitaal te laten zien? Kun je digitaal nieuwe klanten bereiken of heb je ondersteuning nodig om je werkproces te digitaliseren? Vraag dan een Digitaliseringsvoucher aan.

Een online reserveringsmodule, een digitale tour, een nieuwe online marketingstrategie ontwikkelen of eindelijk die boost geven aan je webshop? De Digitaliseringsvoucher is breed inzetbaar. Voorwaarde is wel dat je een Overijssels bedrijf inschakelt.

De provincie verstrekt vouchers van maximaal 2.500 euro voor digitale dienstverlening en maximaal 10.000 euro voor digitalisering van producten en processen. Er is sprake van co-financiering; de voucher dekt maximaal de helft van de kosten. 

De voucher kan vanaf maandag 12 juli worden aangevraagd via het subsidieloket van de provincie Overijssel. In eerste instantie is een totaalbedrag van 250.000 euro beschikbaar.

Terug naar overzicht