2021-02-03 10:33:01

Praktische hulp voor ondernemers om energie en geld te besparen

3 februari 2021

Recreatie- en watersportondernemers kunnen vanaf nu gebruik maken van een praktisch hulpmiddel om te besparen op energie en geld. Daarmee kunnen ondernemers de kosten van bedrijfsvoering structureel verlagen.

De hulp bestaat uit een online programma: DEB.nl met een digitale bespaarassistent die aangeeft hoeveel euro’s te besparen zijn. DEB staat voor Duurzaam.Energie.Besparen. Het is een initiatief van MKB-Nederland, gesteund door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en tot stand gekomen in samenwerking met brancheorganisaties en verenigingen, waaronder HISWA-RECRON. Gebruik van het programma is kosteloos.  

Speciaal voor recreatie- en watersportondernemers

Kern van het programma: besparing op energie en kosten gaan hand in hand. De opzet is speciaal ontwikkeld voor mkb-ondernemers. Dus concreet, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Je hoeft als ondernemer geen specialist te zijn om snel en gemakkelijk aan de slag te gaan. Ervaring leert dat veel ondernemers best gevoel hebben voor verduurzaming, maar dat de dagelijkse bedrijfsvoering voorgaat. Dat begrijpen wij als geen ander.
Als je inlogt op DEB.nl, zie je in één oogopslag in harde euro’s wat je kunt besparen. En kun je de maatregelen zien die daarvoor nodig zijn.

Ga naar https://www.deb.nl/HISWA-RECRON, maar je eigen account aan en bespaar op jouw kosten

Terug naar overzicht