Nieuws

2019-10-01 07:00:00

RecreatieHero is live!

1 oktober 2019

Op 1 oktober 2019 gaat www.recreatiehero.nl live. RecreatieHero is hét online leerplatform voor iedereen in de recreatiebranche. Meer dan 150 trainingen worden in de vorm van e-learning modules aangeboden voor ondernemers en werknemers. Van een biertje tappen tot gastvriendelijkheid en van specifieke productkennis tot excel. Een breed pakket waarin voor iedereen wat te vinden is: vakgericht voor nu, maar ook voor de toekomst.

De trainingen zijn kosteloos voor medewerkers van bedrijven die afdragen aan KIKK (voorheen Sociaal Fonds Recreatie) en in de zeer nabije toekomst komen er typisch branchegerichte trainingen bij. Zo zullen er trainingen gekoppeld worden aan specifieke functies, wat het inwerken vergemakkelijkt. Iedere ondernemer, manager en werknemer kan zelf in het overzichtelijke en het uiterst praktische learning management systeem inloggen en een training starten. KIKK, waarin vertegenwoordigd zijn RECRON, FNV Recreatie en CNV Vakmensen maakt  www.recreatiehero.nl  financieel mogelijk.

De komende weken zijn er webinars te volgen met toelichting en uitleg en daarnaast zal er in RECRON-regiobijeenkomsten aandacht besteed worden aan www.recreatiehero.nl.

Geïnteresseerd? Kijk snel op www.recreatiehero.nl (werkgever) of www.recreatiehero.nl/werknemer. Schrijf je snel in!

Terug naar overzicht