Nieuws

2019-11-26 17:00:00

Ronald Zander benoemd tot “RECRON Lid van Verdienste”

26 november 2019

Vandaag is tijdens de Algemene Ledenvergadering van RECRON, Ronald Zander, benoemd tot “RECRON Lid van Verdienste”.

Ronald Zander, mede-eigenaar van bungalowpark Jamarco in Schoorl, is 40 jaar bestuurslid van RECRON Schoorl – dat later RECRON Bergen werd -  waarbij hij de laatste 25 jaar voorzitter is.

Ronald heeft op 23-jarige leeftijd het bedrijf Jamarco aan de Voorweg in Schoorl binnen de familie overgenomen. Kort daarna trad hij toe tot het RECRON-bestuur van de afdeling. En dat houdt hij nu al zo’n 40 jaar vol. Naast het recreatiebedrijf was hij ook geruime tijd politiek actief binnen het afdelingsbestuur van Gemeentebelangen.

“Schoorl staat voor de belangenbehartiging van vooral relatief kleine bedrijven. Daarmee voelde Ronald zich verbonden, mede omdat zijn eigen bungalowpark ook relatief klein is. Maar ook vanwege de betrokkenheid naar elkaar toe binnen de afdeling RECRON Schoorl. Hij is de verbinding naar de regiomanager vanuit Schoorl/Bergen. Hij neemt de leiding om leden bij elkaar te laten komen of om als RECRON actie te ondernemen richting de gemeente. Ronald, staat niet voor RECRON, hij is RECRON!”, aldus Cees Slager, voorzitter RECRON.

Lid van Verdienste is een bijzondere, persoonlijke titel voor leden die zich op de een of andere manier verdienstelijk hebben gemaakt voor RECRON. Uit handen van RECRON voorzitter, Cees Slager, ontving Ronald Zander een gouden speld en een bos bloemen.

 

Meer informatie - www.hiswarecron.nl

 

Terug naar overzicht