Nieuws

2019-11-26 14:50:00

Vacature Senior Marketing & Brand Manager (fulltime)

26 november 2019

Op 1 januari 2020 fuseren HISWA Vereniging - ondernemersorganisatie voor jachtbouw en watersport - en RECRON - branchevereniging voor recreatieondernemers - tot de nieuwe ondernemersvereniging HISWA-RECRON. Binnen deze netwerkorganisatie van 2.500 ondernemers met een bureauorganisatie van 30 professionals is op het nieuwe kantoor in Leusden een vacature ontstaan voor een:

Senior Marketing & Brand Manager (fulltime)

 

Wat ga je doen?
De identiteit van de nieuwe branchevereniging HISWA-RECRON neerzetten en waarmaken met rake campagnes, activiteiten en diensten. Dat moet je kunnen. En durven. Heb jij de creatieve ideeën en de visie om ons te helpen met de next step?
Je wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de marketing- en brandstrategie van HISWA-RECRON. Je gaat aan de slag met een nieuwe positionering van HISWA-RECRON en bepaalt het DNA. Het creëren van waarde voor onze aangesloten leden staat voorop. Je laat hen (opnieuw) kennismaken met HISWA-RECRON en bouwt zo aan merkvertrouwen. Onze 2.500 aangesloten ondernemers activeer je om producten en diensten bij ons af te nemen. Stakeholders laat je inzien dat HISWA-RECRON de autoriteit is op het gebied van watersport en vrije tijd.
Je meet, weet, optimaliseert en monitort. Je bent bekend met marktonderzoek zowel in uitvoering als in analyse. Op basis van behoefte, gebruikersgedrag en trends en ontwikkelingen uit de b-t-b én b-t-c markt spot je ‘commerciële’ kansen en vertaal je deze door naar concrete campagnes, producten of diensten, ATL of BTL. Deze en andere termen als een hoge IPS, marketing automation, ROI en de sales funnel zijn voor jou bekend terrein.
 

Wat vragen we?
• Een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau op gebied van (online) marketing, branding of sales
• Minstens vijf jaar relevante werkervaring
• Brede maatschappelijke interesse en kennis van public affairs
• Affiniteit met het MKB in het algemeen en de vrijetijdsector in het bijzonder


En verder ben je:
• creatief, kritisch, proactief en energiek
• een aanpakker, een doorvrager en gaat altijd voor het beste resultaat
• analytisch: je hebt een neus voor statistieken en haalt de juiste info uit onze database en websites
• een teamplayer: je kunt anderen inspireren en mensen met elkaar verbinden


Team Marketing & Communicatie
Je wordt verantwoordelijk voor het team Marketing & Communicatie met een omvangrijke portefeuille. Dit team bestaat, naast jou uit nog vier gedreven professionals die allemaal
dezelfde ambitie hebben: we willen het verschil maken voor onze leden, van betekenis zijn. Je rapporteert aan de directeur van HISWA-RECRON.


Wat biedt HISWA-RECRON?
• Een nieuwe functie in een dynamische omgeving. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en je bent lid van het MT.
• Marktconform salaris.
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling.
• In eerste instantie bieden we een jaarcontract aan.


Meer informatie en solliciteren
Voor meer informatie kun je bellen met Geert Dijks, directeur HISWA-RECRON i.o.: 033 - 303 97 00. Je motivatiebrief en c.v. kun je uiterlijk 15 januari 2020 sturen aan Martin Merks, manager sociaal beleid/hr HISWA-RECRON i.o.: merks@recron.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht