Nieuws

2020-01-20 16:34:16

Veel HISWA-RECRON-leden vallen in de prijzen!

20 januari 2020

Tijdens de vakantiebeurs in de Jaarbeurs te Utrecht zijn veel HISWA-RECRON-leden met hun camping en vakantiepark in de prijzen gevallen. Wij feliciteren alle winnaars.

ANWB Camping van het jaar 2020

Tijdens de afgelopen zomervakantie hebben campinggasten hun stem uit kunnen brengen ten behoeve van de ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2020. Dit is een publieksverkiezing en de campings zijn voor 100% beoordeeld door de Nederlandse kampeerder.

De campings, in drie categorieën, zijn beoordeeld op negen aspecten. Door de weging van de aspecten wint niet automatisch de camping met de meeste stemmen maar juist de camping die hoog scoort op een bepaald onderdeel. Voor de fijnste gezinscamping speelden onder andere de prijs-kwaliteitverhouding, de zwemmogelijkheden en het sanitair een extra grote rol. Voor de beste huuraccommodatie was dat de prijs-kwaliteitverhouding, de faciliteiten, hygiëne en de ligging van de huuraccommodatie. En voor de mooiste charmecamping speelden het aspect rust/natuur, sanitair, de sfeer en prijs-kwaliteitverhouding een belangrijke rol. Deze weging vond plaats op basis van de stemmers, die zelf aangaven wat zij extra belangrijk vonden.

De winnaars van de titel ANWB Camping van het Jaar 2020 zijn:

 

Maar liefst 23 Nederlandse campings mogen zich dit jaar ADAC Superplatz noemen

De ADAC Superplatz is de hoogste Duitse onderscheiding voor campings. De inspecteurs beoordelen de campings op tien verschillende criteria. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar sanitaire voorzieningen, de grootte, uitstraling en onderhoud van kampeerplaatsen, het aanbod van winkels en restaurant en de recreatiemogelijkheden. Enkel campings die op basis van inspectieresultaten met de hoogste waardering van vijf sterren worden geclassificeerd, mogen zich 'Superplatz' noemen.

Lees hier welke campings/vakantieparken dit zijn

 

Zoover Awards voor accommodaties 2019

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en staan voor de waardering van vakantiegangers. Deze waardering is gebaseerd op reviews die op zoover.nl zijn geplaatst: in 2019 waren dit ruim 210.000 reviews. De Nederlandse accommodaties met de hoogste gemiddelde reviewcijfers over het jaar 2019 mochten tijdens de feestelijke uitreiking in Utrecht een Zoover Award in ontvangst nemen.

Lees hier welke accommodaties dit zijn

Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2020 Awards

Een Kids Vakantieaanbieder is 'een aanbieder van reizen die gericht zijn op families met kinderen van 0 tot en met 16 jaar en zich qua communicatie richt op kinderen en families’. Op zondag 19 januari 2020 zijn de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2020 op spetterende wijze uitgereikt aan de meest kindvriendelijke reisaanbieders in verschillende categorieën.

De winnaars:

  • Actieve vakanties: Camping De Lenthe van Drenthe
  • Baby vakanties: Sprookjescamping de Vechtstreek
  • Glamping: Kampeerdorp de Zandstuve
  • Glamping XL: Vacanceselect
  • Kamperen: Kampeerdorp de Zandstuve
  • Kamperen XL: Eurocamp
  • Kidsclub vakanties: Hof van Saksen
  • Pretpark vakanties: Attractie- & vakantiepark Slagharen
  • Vakantieparken: Vakantiepark het Stoetenslagh
  • Vakantieparken XL: Landal GreenParks
Terug naar overzicht