Ledenvoordelen watersport en jachtbouw

Ledenvoordelen watersport en jachtbouw

Als je lid bent van HISWA-RECRON krijg je veel voordelen. Dit zijn de voordelen van het lidmaatschap Watersport & Jachtbouw.

 • 1. Keurmerk voor zorgeloos varen
  Als HISWA Erkend Bedrijf heb je het exclusieve recht om het bekende HISWA-logo in al je bedrijfsuitingen te gebruiken. Het rood-wit-blauwe logo heeft een positieve, professionele uitstraling van een kwaliteitsmerk en is bij 95% van de watersporters bekend. Het geeft watersporters een herkenning van 'zorgeloos varen'. 
 • 2. HISWA Algemene Voorwaarden en contracten
  Je gebruikt de sterke HISWA Algemene Voorwaarden. Daarmee bied je niet alleen jezelf als ondernemer maar ook je klanten extra zekerheid en veiligheid. Daarnaast hebben we een groot aantal meertalige contracten die je kunt gebruiken naast de voorwaarden. 
 • 3. Gratis producten en diensten - of korting
  Je hebt de beschikking over veel gratis producten en diensten die je ondersteunen bij je bedrijfsvoering. Variërend van handboeken tot informatiebijeenkomsten, en van checklists tot promotiemiddelen. 
  Daarnaast ontvang je branchekorting bij BUMA, SENA. Via bedrijven in de HISWA-RECRON Business Club kun je nog veel meer voordelen krijgen bij producten en diensten.
 • 4. HISWA Magazine
  Een gratis abonnement op HISWA Magazine, het vakblad voor de watersportindustrie, hoort er ook bij. Het magazine staat boordevol nieuws, ontwikkelingen en praktijkverhalen en verschijnt zes keer per jaar. Je ontvangt daarnaast onze tweewekelijkse e-mailnieuwsbrief met het actuele en relevante nieuws van en voor de watersport.
 • 5. Jouw bedrijf op online platforms
  Je krijgt volop de ruimte om je bedrijf op hiswa.nl te presenteren. Hierdoor neemt de online vindbaarheid van je eigen bedrijf toe. Je eigen bedrijfsprofiel kun je beheren vanuit je Mijn HISWA-RECRON zodat die altijd actueel is. Hoe beter je bedrijfspresentatie is, des te beter je bedrijf gevonden wordt in de bedrijvengids. Ook kun je je bedrijf profileren op vakantievaren.nl en yachtsholland.com.  
 • 6. Schat aan kennis en informatie
  Je hebt toegang tot een schat aan informatie in onze uitgebreide kennisbank. Hier komt al onze kennis en expertise samen.Je vindt hier tal van dossiers, documenten en rapporten over onderwerpen als bedrijfsvoering, export, milieu, veiligheid, juridische kwesties, personeel en scholing. 
 • 7. 24/7 ledenservice
  Je kunt bij ons altijd terecht voor snel en deskundig  (juridisch) advies. Persoonlijk, per mail of telefonisch: info@hiswarecron.nl.
 • 8. Belangenbehartiging
  Je belangen als watersportondernemer worden op regionaal, nationaal en internationaal niveau behartigd. Onze standpunten maken we op vele fronten kenbaar.
 • 9. Korting op deelname HISWA te water
  Ben je exposant op de HISWA te water, dan ontvang je korting op deelname. 
 • 10. Specialismen in huis
  Je kunt altijd een beroep doen op één van onze specialisten. Wij hebben experts in dienst die je alles kunnen vertellen over zaken als export, milieu, techniek, marketing en communicatie, personeel en scholing.

Direct lid worden?

Vragen? 

Aanmelden als HISWA-RECRON lid

Direct aanmelden en genieten van alle voordelen van het HISWA-RECRON lidmaatschap? Vul vandaag nog het formulier in!