2021-07-16 16:09:08

Hart onder de riem voor getroffen ondernemers in Limburg

16 juli 2021

Wij leven intens mee met alle ondernemers die zijn getroffen door de overstromingen in Limburg. Het is triest dat midden in het seizoen veel van onze aangesloten campings, jachthavens, zeilscholen en andere watersport- en recreatiebedrijven te maken hebben met de enorme wateroverlast. HISWA-RECRON wil jullie op deze plek jullie een hart onder de riem steken. Heel veel sterkte!
 

Helpdesk voor alle vragen van leden
Wij staan klaar om jullie te helpen. Laat ons weten waar we jullie mee behulpzaam kunnen zijn. Denk aan verzekeringen, eventuele hulptroepen/materieel, juridisch advies, steunmaatregelen van de overheid etc.
Onze ledenhelpdesk is bereikbaar 033 3037 03. Een mail sturen mag ook: info@hiswarecron.nl.

Oproep: kun je vakantiegangers opvangen?
Veel mensen die een (kampeer)vakantie in Limburg hadden gepland, kunnen nu niet terecht op de ondergelopen campings. Wij willen helpen om deze vakantiegangers elders op te laten vangen.
Ben je ondernemer van een camping in een ander deel van Nederland en heb je vrije plekken, geef dat dan aan op onze Facebookpagina onder onze post hierover.

 

N.B. HISWA-RECRON-leden kunnen in de kennisbank meer informatie vinden over schade en verzekering, steunmaatregelen, meest gestelde vragen en antwoorden.

Terug naar overzicht