Geslaagde ledenbijeenkomst op de Vossenburcht!

30 november 2022

Medio november troffen de leden van HISWA-RECRON in Overijssel elkaar op het recreatiebedrijf van Alex Dekker in IJhorst voor de najaarsbijeenkomst. Er spelen veel zaken op dit moment die de sector raken, denk maar aan de discussies rond de overname van vakantieparken en herstructurering, Vitale Vakantieparken, het provinciaal omgevingsplan, Natura2000, de herinrichting van het platteland in het kader van het Provinciaal Plan Landelijk Gebied, extreem hoge energieprijzen enz.

Deze bijeenkomst bood de gelegenheid om leden te wijzen op alertheid en actieve deelname in gebiedsprocessen rondom hun eigen bedrijf. Regiomanager Petra Ellens wees in haar presentatie de leden op een aantal actuele dossiers binnen Overijssel.

Daarnaast namen de heren van de NKC ons mee in de nieuwste ontwikkelingen op campergebied. De NKC presentatie vind je in de kennisbank.

Onze gastheer Alex Dekker gaf vervolgens een korte pitch over zijn bedrijf en leidde ons daarna rond. Na de borrel was het tijd om te genieten van een heerlijk buffet.

Terug naar overzicht