NHL Stenden komt met update Associate Degree (AD) opleiding Leisure & Events Management

29 november 2023

Recent mochten verschillende partijen input leveren voor de Associate Degree (AD) opleiding Leisure & Events Management van NHL Stenden bij Up Events in Amsterdam. HISWA RECRON was hierbij aanwezig.
NHL Stenden wil graag studenten ‘afleveren’ met competenties, die nauw aansluiten bij wat bedrijven in het werkveld vragen. Het is de bedoeling dat de school zo goed mogelijk opleidt voor de praktijk in het bedrijfsleven, waaronder de bedrijven in de Recreatie.

In verschillende rondes konden de deelnemers input geven. 

NHL Stenden gaat vanaf januari 2024 starten met de update van de opleiding naar aanleiding van de input.
Gelet op de creativiteit van de werkvormen en het plezier van de aanwezigen tijdens de inputsessie tijdens wordt het vast een heel leuke AD opleiding!
 

Nieuwsgierig?
Bekijk de bijgaande korte impressie van de inputsessie.

Meer weten van de AD opleiding Leisure & Events?
Kijk op: www.nhlstenden.com/hbo-opleidingen/ad-leisure-and-events-management
 

Een AD opleiding kun je volgen na je MBO opleiding, niveau 4, HAVO of VWO. Een AD opleiding is een volwaardige HBO opleiding van twee jaar. Dit is voor deelnemers een periode, die goed is te overzien.
Niet alleen initiele studenten kunnen deze opleiding volgen, maar ook medewerkers, die al in de praktijk aan het werk zijn. Zij combineren hun opleiding dan met hun dagelijks werk in het bedrijf. De medewerker voert bijvoorbeeld leeropdrachten uit in het bedrijf. Daarvan hebben de medewerker én het bedrijf direct voordeel!


 

 

Terug naar overzicht