Vacature werkgevers in bestuur Pensioenfonds Recreatie

10 juli 2024

Het Pensioenfonds Recreatie kent een bestuur dat bestaat uit een onafhankelijk voorzitter en 7 bestuursleden: 3 namens HISWA-RECRON en 3 namens de vakbonden FNV en CNV. Eind dit jaar vertrekt een van de werkgeversbestuursleden en om die reden zijn we op zoek naar een nieuw bestuurslid namens HISWA-RECRON.

Het bestuurslid zal tevens voorzitter en lid zijn van de Commissie Communicatie en Relatiebeheer (CCR).

Het Pensioenfonds staat aan de vooravond van de implementatie van de nieuwe pensioenregeling die als gevolg van de Wet Toekomst Pensioenen door sociale partners is overeengekomen. Boeiend, maar ook een intensieve klus.

Het vertrekkende bestuurslid is een echte ondernemer en HISWA-RECRON zou graag zien dat wederom een ondernemer bestuurslid wordt. In de bijlage treft u de functieprofielen aan van bestuurslid / lid commissie communicatie en relatiebeheer. Er is een vergoedingsregeling voor bestuursleden.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn, vragen hebben of wilt u uw belangstelling kenbaar maken, kunt u contact opnemen met Martin Merks, manager sociaal beleid HISWA-RECRON, m.merks@hiswarecron.nl “

Terug naar overzicht