Nieuws

2020-02-06 16:20:38

Week van de circulaire economie: schrijf je in voor de Circo Track

6 februari 2020

HISWA-RECRON en Circo organiseren wederom gezamenlijk een Circular Business Design Track. Deze 2e serie van 3 workshops is speciaal bedoeld voor recreatie- en watersportbedrijven die hun producten en diensten circulair willen maken en die van elkaar willen leren. Deze landelijke Track vindt plaats op 4, 18 en 25 maart. Voor Zeeuwse recreatieondernemers vindt de Track plaats op 5, 19 en 26 maart.

De recreatie- en watersportbranche wordt geconfronteerd met een snel veranderende omgeving. Dit door onder andere de energietransitie en het toetreden van nieuwe spelers op de recreatie- en watersportmarkt. Ook is sprake van een kortere productcyclus en steeds sneller veranderende gastwensen en gastverwachtingen. Het is belangrijk dat de sector daar passende oplossingen voor ontwikkelt. Nieuwe circulaire businessmodellen kunnen een andere blik geven op de sector en bovendien de band met bestaande gasten én nieuwe doelgroepen versterken.

In een circulaire economie worden hoogwaardige diensten geleverd en gaan producten langer mee, ze worden slim hergebruikt en gerecycled. Dit vraagt om nieuwe ontwerpen én nieuwe businessmodellen. Tijdens de workshops maak je kennis met de mogelijkheden van circulair ontwerpen en ondernemen, om antwoord te geven op de uitdagingen van een steeds veranderende omgeving. En dat samen met je toeleveranciers.

Klik hier voor meer informatie over deze Circo Track

Terug naar overzicht